2022. 11. 02. Meghívó, Mozart, Requiem

Tisztelt Egyleti tag, Kedves Barátom!

Örömmel továbbítom az Egri Érseki Fiúkórus vezetőjének, Schmiedmeiszter Szilviának a meghívását, amely szerint nagy szeretettel várják az egylet tagjait a holnapi napon 18.30-ra a Bazilikába egy közös, meghitt megemlékezésre.
A program részletei a mellékletben találhatóak.

Üdvözlettel:
Habis László

Tovább olvasom…

2022. 10. 29. Gárdonyi Géza Emléknap

Tisztelt Egyleti tag, Kedves Barátom!

Örömmel továbbítjuk az október 29-én, a Líceum Kápolnájában megrendezésre kerülő Gárdonyi Géza Emléknapra szóló meghívást, amelyben szervezőként több civil szervezettel együtt az egylet is részt vesz, és az Egri séták egrieknek sorozat egyik programja.

Tovább olvasom…

Telt ház, nagy siker volt a keddi Operett Gála

Telt ház, nagy siker volt a keddi Operett Gála, négy kiváló művész egri vendégjátékával.
A hungarikumnak számító operett mellett musical slágerek is felcsendültek. Jó volt együtt lenni, a szervezők nevében köszönjük mindenkinek, aki elfogadta meghívásunkat erre a remek estére!

Habis László

Tovább olvasom…

INGYENES OPERETT GÁLA EGERBEN

Sok szeretettel meghívjuk a vidámságot és a nagyszerű közösségi programokat kedvelő, nyugdíjas korú zenebarátokat a 2022. március 22-én, kedden 16.00 órakor kezdődő Operett Gálára, melyet a Bartakovics Béla Közösségi Házban tartunk. A belépés ingyenes, négy kiváló művész előadását élvezhetjük közösen, az Ezüstidő Szabadidős Egyesület és az Egri Lokálpatrióta Egylet szervezésében.

Tovább olvasom…

2022. március 15-i koszorúzás

Idén is a Petőfi szobornál volt a megemlékezés Egerben. Színvonalas műsort láthattunk az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános, Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet tanulóitól.

Tovább olvasom…

Nemzeti ünnepünkre

Vörösmarty szavait minden ünnepen közösen énekeljük:„Hazádnak rendületlenűlLégy híve, oh magyar…” Azt kívánom szívemből, ma is éljük ezt át, ma is engedjük, hogy működjön bennünk az igazi honszeretet! Hiszen „a Haza minden előtt”! De nézzünk csak körül: egy remek nemzet tiszta szabadságvágyát látjuk Egerben, a vár falaiban, a 48’-as kokárdában, a lyukas zászlóban! A nemzeti emlékezet …

Tovább olvasom…