Eger Csillagai 2021 eredménye

Az Eger Csillagai 2021 szavazás eredményeként a mai napon a Líceum Kápolnájában átadásra kerültek a jelöltek közül legtöbb szavazatot kapó nyertesek részére az Eger Csillaga 2021 címek. Az egyes kategóriákban az alábbi jelöltek lettek a díjazottak: Gazdasági társaságok kategóriában:Egri Road Beatles Múzeum Intézmények kategóriában:Egri Autista Alapítvány Szent Anna Napközi Otthona Szervezetek kategóriában:Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egri …

Tovább olvasom…

Eger Csillagai 2021

Az Egri Lokálpatrióta Egylet idén 15. alkalommal hirdeti meg az Eger Csillagai címért folyó szavazást.

Fontosnak érezzük, hogy ebben a kihívásokkal teli esztendőben is legyen lehetőségük az egrieknek a városunkban működő, kiváló teljesítményeket nyújtó szervezetek, személyek elismerésére.

Tovább olvasom…

Eger Csillagai 2017 jelöltek

Eger Csillagai jelöltek, a szavazás menete: Szavazni lehet a www.egrilokalpatriotak.hu honlapon „Eger Csillagai” fülnél, regisztrálás után (aki korábbi években regisztrált és elfelejtette milyen jelszóval, a rendszerben van mód lekérdezni, lakcímnél legalább a települést kérjük kitölteni), vagy papíron, (egyénileg, helyszíni kitöltéssel, a helyszínen kapott nyomtatvánnyal), Tourinform Iroda Eger, Bajcsy Zs. u. 9. Csak az a jelölő lap érvényes, ahol mindegyik kategóriában egy-egy név melletti kockában X szerepel. Az előre kitöltött, vagy másolt szavazólapok érvénytelenek. A Szavazás 2017. 11. 07-e 12.00 órakor indul és 2017.11.21-e 12.00 órakor zárul, eredményhirdető díjátadó időpontja: 2017.11.26.

Tovább olvasom…