Eger Csillagai 2023 eredménye, díjátadó gála fotók

Az öt kategória győztesei:

A rendezvény támogatói:

Gazdasági társaságok kategóriában:
Marján Cukrászda

Intézmények kategóriában:
Harlekin Bábszínház

Szervezetek kategóriában:
Egri Női Vízilabda Csapat

Magánszemélyek kategóriában:
Madarasi Gábor birkózó-edző

Fiatalok kategóriában:
Majoros Rózsa

Különdíj: Cseh Andrásné és Cseh András

Gratulálunk a nyerteseknek és a jelölteknek egyaránt!

Büszke vagyok a kezdeményezésünkre, amely a várost szerető erők összefogásáról szól, legyenek akár jelöltek, akár szavazók, akár a kiíró Egri Lokálpatrióta Egylet önkéntesei. Az “Eger Csillagai” voksolást több, mint másfél évtizeddel ezelőtt, a fenti vezérgondolat jegyében hirdettük meg. Köszönöm tehát a szavazóknak, hogy ez évben is figyeltek ránk és szavaztak a remek jelöltekre, akik valamennyien Eger mindennapi csillagai!

Az ELE a kiíró és jelölő szervezet, ám ezt a már jól ismert elismerést az egriek ítélik oda, tisztelegve a kiemelkedő helyi teljesítmények, a tehetség és annak méltó kibontakoztatása, a példaértékű fizikai és szellemi erőfeszítés, valamint a mindennapokban végzett szorgalmas, lelkiismeretes munka előtt.

A kategóriák és a 15 + 1 jelölt személye, tevékenysége idén is jelezte, hogy Eger sokszínű, értékekben gazdag város. Öröm számomra, hogy ennek a jelöltségnek immár komoly presztízse van, s egyúttal köszönetet mondok az együttműködésért (a különdíjasokkal együtt) mind a 16 jelöltnek!

Hála és köszönet illeti az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem vezetőit és a Líceum Televízió munkatársait is az “Eger Csillagai” 2023-as szavazásban nyújtott segítségért és azért, hogy az intézmény most is csodálatos helyszínt biztosított a díjátadó gálának!

Áldott Karácsonyt és az új esztendőre jó egészséget kívánok mindenkinek!

Habis László

Jelöltek
Díjazottak

Fotók:

Támogatta: